Genieten van zon, schaduw en spelende kinderen

TERRAS & WINKELTJE

Terwijl de kids zich in de speeltuin vermaken, kun je op ons heerlijke terras met tafels en picknickbanken genieten van de zon. De losse rode stoelen mogen verplaatst worden in de speeltuin. Graag na afloop deze stoelen weer onder het afdak bij het clubgebouw terugzetten. Van al dat spelen krijg je natuurlijk reuze honger, in ons winkeltje zijn er voor kleine prijsjes lekkernijen te koop.

Zin in een kopje koffie, (verse munt-) thee of een koude frisdrank? Ook maken we met liefde een tosti, poffertjes, cup-a-soup of noedels voor jullie klaar. Als er voldoende vrijwilligers zijn, is het bovendien mogelijk om patat en snacks – zoals kaassouflé, (halal) kroket, frikadel en kipnuggets – te bestellen. Het is natuurlijk pas echt feest als de middag afgesloten wordt met een zakje snoep, chips, een lekkere koek of een ijsje. Op warme dagen tijdens het zwembadseizoen is er ook slushpuppy verkrijgbaar.

Na gebruik vragen wij u alle dienbladen en serviesgoed weer in te leveren bij de balie. Op de flesjes van frisdrank en het fruitsap zit statiegeld, wilt u deze flesjes dus ook weer inleveren bij het winkeltje? Om 16.45 uur sluiten we alvast het zwembad. We vragen alle bezoekers de eigen spullen op te ruimen en het terras en de speeltuin schoon achter te laten. De speeltuin sluit om 17.00 uur.

Vriendelijk dank voor de medewerking, namens alle vrijwilligers!

Meerkoetstraat 50A   |   3312 RP Dordrecht   |   078- 6137165   |   infooosterkwartier@gmail.com