Het hele jaar spelen in de groenste & avontuurlijkste speeltuin van Dordrecht

JAARABONNEMENT

Kom je vaak naar onze speeltuin of ben je van plan dat te doen? Dan is het veel voordeliger als je lid wordt, dit kost namelijk maar € 20,00 per gezin, voor maximaal 1 kind, € 5,- per extra kind. Voor elk kind maken we een ledenpasje, dus graag voor elk kind een fotootje meenemen. Het lidmaatschap geeft recht op onbeperkt toegang tot de speeltuin tot en met maart 2025, deelname aan het Sinterklaasfeest, korting op activiteiten en op huur van het clubhuis.

Je kunt de jaarlijkse contributie tijdens het bezoek in de speeltuin contant of per PIN betalen of het bedrag overmaken op rekeningnummer: NL14INGB0004959281 t.n.v Speeltuinvereniging Oosterkwartier onder vermelding van familienaam + namen van de kinderen + speelseizoen 2024.

DORDTPAS: Ook dit jaar doen we mee met de actie voor Dordtpas-houders! Er is per gezin €10,- korting op een abonnement, dus neem je Dordtpas mee en betaal in de speeltuin de contributie voor het nieuwe speelseizoen. Of kom met je Dordtpas 1x gratis spelen deze zomer.

De verstrekte ledengegevens worden opgeslagen in het ledenbestand en zorgvuldig behandeld in het kader van de AVG: Algemene Verordening Gegevensbescherming.

2024 aanmelden lidmaatschap

 

Meerkoetstraat 50A   |   3312 RP Dordrecht   |   078- 6137165   |   infooosterkwartier@gmail.com